Hot Lap Racing | ABCgames.net

OTHER
CALENDAR
FORUMS
COMPANIES
TOP 10

BUY GAMES
USER
Login
Registration


Users
Games Store
ABCgames
Contact, RSS, Cooperation
STATISTICS
Games:
Cheats:
Trainers:
Walkthroughs:
Localizations:
CD covers:
Wallpapers:
Screenshots:
Download:
21332
5455
5063
1438
1600
7345
6122
13085
1687

Online 49486 users

Hot Lap Racing


Genre:Racingovka
Release Date:16. Júl 2024
Stránky hry:maximument.com/games/hot-lap-racing/
Developer:Maximum Games, Zero Games Studios
Buy Game Hot Lap Racing
Buy Game

Hot Lap Racing je závodná hra, ktorá s pomocou vlastného fyzikálneho enginu umne balansuje realistickú simuláciu správania vozidiel s arkádovou zábavnosťou. Spoznajte históriu motoršportu od vozidiel typu GT Cross až po formulu 1, pretekajte lokálne s priateľmi alebo súperte online s ešte viac hráčmi a prebuďte v sebe šampióna!

Viac ako pätnásť tratí s desiatkami variant
Podmaňte si cez pätnásť licencovaných aj pre hru zvlášť navrhnutých tratí s viac ako sedemdesiatimi variantmi ich usporiadania. V Hot Lap Racing nájdete napríklad belgický okruh Zolder, rakúsky Salzburgring, Kuwait Motor Town, španielske okruhy Jarama a Navarra, francúzsky Laquais, nemecký Oschersleben, americký Gingerman Raceway a ďalšie.

Viac ako päť desiatok vozidiel
Vyberajte z pestrej ponuky viac ako päťdesiatich závodných áut z rôznych tried a ér motoršportu, od monopostov formule 1 zo 60. rokov až po vytrvalostné vozidlá súčasnosti. Zasadnúť budete môcť za volant takých žihadiel, ako je Peugeot 9X8, Alpine A110 GT4, Alfa Romeo 155 DTM, Brabham BT24, futuristické vozidlo Formula Extreme zostavené priamo hernou komunitou, Ligier JS P320, Renault R5 Turbo 3E a množstvo ďalších.

Prežite úspešnú kariéru
Vyrazte na cestu ako mladý začínajúci pretekár a pokúste sa vystúpať až na vrchol. Naučte sa majstrovsky ovládať širokú škálu slávnych vozidiel na legendárnych tratiach a pri tom sa postavte skutočným šampiónom z histórie motoršportu.

Zapoťte sa pri horúcom okruhu
Pilujte svoj jazdný štýl na ktorejkoľvek z dostupných tratí a postupne zlepšujte svoje časy na okruh. Záleží na každom prejazde zákrutou a počíta sa každá setinka.

Niekoľko tried motoršportu v jednej hre
Vytrvalostné vozidlá, monoposty, športové vozidlá GT, elektrické alebo špičkové produkčné autá. Zatiaľ čo sa budete učiť, ako každé z nich dokonale ovládnuť, dozviete sa toho o jednotlivých érach motoršportu a triedach vozidiel viac, než by ste čakali.

Online aj offline hra viacerých hráčov
Ukážte ostatným, kto je tu najlepší, a pretnite cieľovú čiaru ako prvý. Hrať môžete až v štyroch hráčoch lokálne alebo až v dvanástich online.




System Requirements Hot Lap Racing
Minimum Requirements
  • 64-bit Windows 10
  • Intel i5 5500k
  • NVIDIA GeForce GTX 1060
  • 4 GB HDD
  • DirectX 11

More videos »


Hot Lap Racing - screenshot
screenshoty »



Game Rating

The game has not been rated yet.

My Review
Post a review


Discussion Hot Lap Racing Add a post
No discussion posts.

| Games |




© 99-2022 ABCgames.net 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |